Sunday, May 27, 2007

nikah al-mubarak!!!

~ 27 May 2007 ~









Dearest Kak Maryam & Fadhli,
Nikah al-Mubarak!!!
May Allah's blessings, guidance and love
shower both of you forever...
^__^
with lots n lots of never-ending prayers,
ur li'l sis NJ

p/s: happiest day of my of life ^__^ hehee...

12 comments:

sidQi said...

a very touching step in life to be remembered..

semoga semua dalam rahmatNYA :)

mujahid said...

wah!!!akhirnya...huhu sedihnya tak dapat pi =( thnks for posting the pict. Nela =) hehe tengah tunggu turn kak WM (hehe sila respon ye =p) nikah Al-mubarak

-[[`abyd]]- said...

nelaaaaaaaa~!!

waaaa..mashaAllah!awk de gmbrnye yeh!kte dtg lmbt,so xdpt tgk pape la kan.. O_o.. nela,nk pinjam sket bleh?nk pinjam 1.nk letak kt blog kte.pls yeh.jzkk

B+a+i+e+L said...

eh!!!!

gambar anak2 DIGI yang pakai T-Shirt Kuning tu takde ke?
hehe...Crew walimah MJ & Awang mmg best...impot dari Singapore lagi...( saff-perdaus...)


- moja bila lagi... -

Awwaab said...

adeiii... mujahid... suka2 je ek... carikan le... salahuddin al-ayyubi II atau umar al-khattab II atau muhammad al-Fatih II... :P

tak.. tak... pak hasan II atau pak mawdudi II.. pergh! demand! he he he...

ok. final tak. doakan dan tunggu aje le... apo la kamu ni pak moja. ha ha

-WM-

Nihlah Johari said...

haha... anak² Digi =D tapi tak cukup striking la... hehe...
sape tah yg ade copy gambar 3 org 'anak² Digi posing tunjuk "crew" kat belakang' bsama pengantin haritu. ana nak curi snap xsempat.

hehehee... muja ;) bile lagi... tak sabo nak makan maqlubah ni!! hehehe...

wohoo... kakWM, kalo kte nak yg ade II kat blakang tu, mmg kne pastikan kte sndiri pun ade II gak kat blakang jugak la kan... berusaha-berusaha ;) hehe..

Fauzan Ibrahim said...

Melangkah ke alam rumah tangga, TAHNIAH

sedih tak ke sana waktu berlangsung..

Selamat Berjuang pada KALIAN

Awang & MJ

mujahid said...

hehe last2 ana plak yang kena ye??
hehe selagi Baiel,WM,Nela belum lagi takkan ana nak langkah bendul kot??hehe ni senanye Dhany yang patut di tanye dulu haha

Nihlah Johari said...

eheks~ ape lak langkah bendul ana.. ana kan lagi muda ^__^ huhu...
dhany blom sempat berkunjung kat sni kot :P

Mu'awwidz Al-Ansori said...

wat!!!is dat KMJ n bro.fadli??????eh bkepit2 ag tuh...hurm...i wonder...drg da kawin ke???hehehehe...snanye tension xdpt tgk sbb UZUR..huhuuhhu...waaaaaaaaaaaaaa...they are lovely couple!!!tabik a kt drg...same2lah doakan ape yg terbaik utk mrk..amin..

p/s:nelaaaa...xnak ikut naqibah ke???mane tau thn dpan ke...huhuhuhu...

B+a+i+e+L said...

Salam...

hehe...
anak2 DIGI tu kan baru lahir...
tu pasal lah tak cukup striking...
tunggu besau cikit..
inshaAllah striking...hihi...

MOJA bila nak balik malaysia ni...
jom ar join kitorang KRJ Johor...hihi

betoi tu...dhanny patut di dahulukan..after chambering kita paksa dia...hihihi...


bai : dah lama tak ketemu final...

WM said...

Mak aih... hangat topik nih. sambung satu lagi..

nak respon kat nela, ye ye.. nak yang ade II [terhad pada tokoh-tokoh yang telah disebut pada komen sebelum ini -- ha ha ha!], memang sendiri pun kena ada II jugak..

sama-sama kita berusaha! heheh...

anyway, yang tu kerja Allah. Kerja kita yang sedia ada pun dah banyak. Kalau belum tu, jangan ditanya. teruskan usaha. la la la...