Monday, April 30, 2007

be organized!!!

Serabut.

Jumaat yang lalu saya diserang tetamu yang mendera. Tiga hari.
Jumaat, Sabtu, Ahad.
Lalu saya tidak berupaya belajar untuk menghadapi kuiz Electronics.
2 biji Uphamol 650mg langsung tidak berjaya mengurangkan sakit kepala.
Tapi alhamdulillah, kuiz tersebut dibatalkan
alhamdulillah.

huhu.. teruknya...
i still don't know what's up on the other side...
the side where a good friend was disturbed while facing her exams...

anyways,
move on... move on...
kalau tak, habis la blog ni penuh dengan ayat-ayat dari hati yang resah...
^___^

Tadi, balik rumah lepas menghadiri dua kelas.
Electronics yang sangat mengantukkan
dan Object Oriented Programming for Engineers yang best,
alhamdulillah.

Sampai rumah, tolong kakak buat dulang hantaran untuk Amad kawin.
sikit-sikit je...
pastu, gi dapur, buat salad untuk dinner malam ni.
Khamis ni birthday Abah, tapi Abah nak gi Dubai,
so the whole big family will gather at my house tonight.
Bukan sesuatu yang pelik bagi kami,
alhamdulillah.

Pastu, tengah potong tomato, Abah panggil suruh alihkan kereta.
Adik-adik nak main badminton kat 'dataran serbaguna' kat sebelah rumah.
Katanya dua kereta, rupa-rupanya empat.
Ulang-alik untuk amik kunci dalam rumah. Berpeluh jugak.
Tapi takpe, adik-adik dapat main badminton dengan Abah petang tadi.
alhamdulillah.

.......................................................

Cuti dua hari.
Esok tak jadi pegi hiking.
Lusa pegi PWTC,
pelancaran buku AKU ORI BUKAN FOTOKOPI
jugak utk tengok persembahan Wayfarers
kalau sempat pegi bookfair.

hmm...
best ke macam tu?

to be done within this-next week:

1. report personal utk jk HEA [75% done]
2. homework CAD (computer aided design)
3. quiz electronics
4. quiz OOP (object oriented programming)
5. assignment OOP
6. paperwork HOPE + meeting
7. paperwork TeamBuilding + meeting
8. brainstorm ROQ (+ meeting bila boleh?)
9. pegi karate
10. berusaha untuk baiki ape yang dirosakkan haritu

aja aja faiting!!!

ya Allah!!
semoga diberi kekuatan ketabahan dan kesabaran!!!

1 comment:

-[[`abyd]]- said...

nelaa..ehem..

semoga Allah permudahkn segala urusan..^___^

jgn jeles sbb kte cuti..sbb, selalunya, org y sibuk lagi pandai mengurus masa dpd org y byk masa lapang!huhu..tak caye,tgk kte.online je memanjang.astaghfirullah~ esok kne start bace buku2 y byk da beli,tp xterbace2..heheh..insyaAllah

tke cre sistaaah!