Friday, May 16, 2008

baby NabiLL & uncle Pooh ^__^

ahaha~ ^__^
jahat betul kite kan =P

d story goes like this :
uncle Abang & uncle Adik panggil Nabil
NabiLL
no, pronounce the "L" macam ade huruf "u"
and the "L" is doubled!
macam ni = NabiuLL..
but jangan sebut the letter u..

ahaha.. macam mana nak explain ??? XDXD

ada rupa kakak kan? hehe..
ngan hidung abg amin..
comel sangaaaaaat!!! rase nak gigit je!

haa ni pulak??
haha~ Abah yang ajar ni..
bulat boy a.k.a. winnie the pooh
round eyes chubby cheeks double chin
ahahaha~
comel sangat jugak!!!
** sorry ye Ibrahim XD **

Nabil one-month old | Ibrahim 7-months old

3 comments:

NMZ said...

jangan gigit, nanti masuk akta penderaan kanak2..

hihi

bayi memang dilahirkan naturally adorable, ni blaja subject biology 3 kat matric. Allah jadikan macam tu, thus we supposed to love them not to harm.

:)

[ Nazihah ] said...

JANGAN GIGIT !! nanti dia dah tak comel sebab ada bekas gigitan awak.. ^_-

cubit atau cium sampai hilang geram boleh..hehe..pastu bila dah nangis awak kene bagi dia senyap semula..haha..Kalau malas bagi dekat kakak awk, malas kuasa dua, biar je mesti kakak awk datang punya..TAPI..
[Eee ajar benda yang tak berapa baik, adakah kerana saya selalu buat??..hehe..]

Tapi cubit dan cium tak masuk akta penderaan kanak-kanak kan?

tahirah said...

wahhh nela..
makin cumil laa ank sepupu kita ni...
hehhee..
yup2..
mmg byk rupe kakak laa...
tangat2 cumil!