Saturday, August 04, 2007

sila bina semula dengan lebih kukuh!

Tutorial Calculus II Section 7 patutnya petang tadi pukul 3
Pegi pukul 2:50 kat depan pintu e0-1-13
Ada class lain
Tanye classes sebelah pun bukan tutorial Calculus
Jadi pergi Academic Affairs untuk tanya kalau dah tukar venue baru
Disuruh ke bilik Dr. Gharib di E1 Level 4 untuk tanya
*berjalan dengan pantas!*
Dr. Gharib tak ada kat bilik
Pegi cari Science Department E1 Level 3
*berlari turun tangga*
Tak ada orang kat Science Department tu
Pegi cari Dr. Jamal
Dr. Jamal suro cari Bro Anas kat Academic Affairs yg incharge venue
*tercungap-cungap*
Tapi tak jumpa juga
Cari balik Dr. Jamal
Dr. Jamal search kat PC dia: tutorial kat E0-2-22
Pergi E0 Level 2 kol 3:30...
Semua class kosong!!!!
*batuk-batuk sampai terduduk. tak cukup nafas*

Hwaahhh!!!!!!
Rase cam nak pengsan je!!!!
40 minit cari class tak jumpa!!!

bukan sebab sesat! sebab diorang tukar venue tak bagitau!
busuk tak?
busuk tak???????
huhuhuhuhu....
sangat-sangat-sangat mengikis tembok kesabaran!

macam mana nak bina semua dengan lebih kukuh?

1 comment:

sidQi said...

itu tak lebih daripada tekanan yg diberikan bumi kepada fosil untuk menghasilkan batu permata yg sangat berkilau..

err betul ke teori tu wahai ahli geologi? huhu