Friday, August 10, 2007

perlu mencabar diri ?


muahahahahahaha!!!! XD

*fuh fuhh**
penat~
tadi pergi training, dapat offer baik walaupun selalu tak datang training +_+

apa kata kamu jika saya mahu mencabar diri (dan orang lain ^__^) untuk melangkah naik satu tingkat ke 3rd Dan (Degree) TaeKwon-Do?

perlu istikharah lah...
saya tak rasa itu satu keperluan, jauh sekali keutamaan buat masa sekarang..
ataupun masa depan..

eh,
saya belum nak berhenti TaeKwon-Do,
tapi mungkin masa, tenaga dan fokus perlu diarahkan ke sesuatu yang lebih produktif

apa kata kamu?

9 comments:

mujahid said...

saya kata saya jeles haha..ana nak amik second pun tak jumpa lagi masa yang best huhu

istikharah2!!

ProfHussaini said...

Entah

Apa-apa pun, kena pastikan tugas yang utama diutamakan tidak terabai

Ana pun nak je masuk marathon, nasyid wakil upm,,, tapi takde masa-masa-masa-masa... Mana masa?

~ChimpFRIENDzee~ said...

Maka berkata-katalah saya..

Wah.BestNya Offer Anti! Mantap,Kalau dapat menaiktarafkan lagi segala apa yang ada.Kan? Lebih profesional gitu.Ahehe.
Kalau ada peluang dan masa lapang (kalau adalah),go ahead. *wink.

Papepun,Istikharah.Sila2.

Utk masa.Jika kita selalu meluangkan masa utk Allah,Mudahan Allah malapangkan lagi masa kita yang kian singkat ni.InsyaALLAh.

=P

Anonymous said...

kalau ade duit ape salahnye.. nak pg 3rd degree x perlukan komitmen pon.. 1 malam je grading pastu dpt la 3 calit. haha.

lgpon instructor pompuan yg pakai tudung susah nak carik kat msia ni.. bagus gak utk dakwah. lpas training trus halaqah x gitu? hehe

-bkan dah isik borang ke?

Nihlah Johari said...

alamak kantoi da isi borang -___-" talhah or haafiz tu? ke sape anonymous ni??

hmm tapi itu leh tarik balik kalo xjadi kan.. hmm.. masalahnye nak cari masa utk jadi instructor tu satu hal..

Anonymous said...

hafiz disini. masa ek? rilek la dulu.. blaja kasi abes. prepare awl2 ok kot.. dah abes blaja kang tah2 dah 5th dan.. giler la.. br la sonok nak ngaja. haha

Nihlah Johari said...

hehe.. org da abis blaja leh la ckp cemtu ^__^" ehk, da abis kan?
hmm.. tp idup ni mmg la bukan utk blaja je kan XD
anyways, tq 4 ur views/comments. will put 'em into serious consideration! hehe..

p/s: nnt kne tlg ajar Juche ok!

mujahid said...

hehe kantoi dah isi borang =p

sidQi said...

asal sume org masuk tkd ek? huhu ana xde geng la :p

btw.. manage ur time.. lg 1, peluang x datang slalu taw!

pandai2 la buat keputusan ye :)