Wednesday, June 18, 2008

it's LUSA not ESOK !!!

oh noOooOooOooo!!!!!! >__<" i was sUper-dUper confident that my exam will be WEDNESDAY, 9 a.m. ESOK!!! baru perasan (baru tengok exam slip betul2) -- actually it's on THURSDAY, 19 July 2008 i.e. 9 a.m. LUSA!!!

hari ni macam bengong je belajar dari lepas Subuh but could neither understand nor absorb anything into my memory.. sampai ke Asar baru ok sikit alhamdulillah..
dah siap minum 3 mugs of hOt gReen Tea to keep me awake (bcoz it's really hOt! not bcoz of the ingredients) dari siang and prepared a midnight snack for staying-up: roti bakar n a full-spoon of chunky peanut butter (siap dah amik gambar tapi takde memory card reader pulak)..

tapi bagus gak, sebab semalam tak dapat study langsung sebab sakit kpala.. ada time lagi utk pulun.. yah yah!~ doakan!


**seb baik tak jadi macam Tikki, dah pegi exam hall tengok takde orang, baru tau snanye exam esoknye.. =P huhu..**

thanks to Syeda who borrowed my Laplaz Transform assignment n tak pulangkan lagi O__o"


fuh fuh..
this is what u call an unforgettable experience... kan Tikki kan ^__^

5 comments:

Badrul Aini Sha'ari said...

salam perjuangan...

pergh!

nak exam pun sempat lg update blog tuh! tabik2x...

Anisah Ali said...

Salam Nelaaa..
Kui3..
mentioning about tikki.
Ana rasa, dalam ramai2 manusia, tikkilah org yang selalu terkena kejadian seperti begitu.
Selalau je dia dah sampai tmpt, tgk2 silap tarikh.
Kui3.

Anyways, its a rahmat thou. Allah is giving you more chance for you. He's always on our side, never forget that. Yea!! InsyaALLAH.
Moga berjaya dengan warna-warna berterbangan. Heheheh.

p/s: i hve to agree with badrul aini lah! Nt, exam2 pun sempat update blog. ANA xm... 2 bulan tak usik blog ana tuh, Bersawang, labah2 kalau ada pun dah 2 generasi dah agaknye.HAHA.

illusionist said...
This comment has been removed by the author.
illusionist said...

hey! i know wht lusa is! it's the day after 2morro!
cause i remember whn tht movie came out, pp were like.. dah tengok lusa blm?! i was like.. wht?!!
till they explained it 2 me =D

Atikki said...

hahahaha.... anisah... jangan disebutkan tentang itu.... ^^_

anyways, pasal yang exam. mane ade org dah pegi hall tu.. ni mane dapat cerita salah ni? the exam was in the evening, pagi tu baru perasan... tapi takdela tahap sampai dah pegi hall...