Tuesday, June 12, 2007

faiting!! faiting!!

fuh~ fuh~ tecungap-cungap..
hehe..

another one paper to go!!
after that, i will have to run marathon for other stuff!!!

yes, berehat dengan menukar kerja ^__^


int main()
{

ifstream diary("june07.txt",ios::in);
string event;

while (!diary.eof())
{
getline (diary, event);
cout << /event << /endl; }

cout << "End of events for June 2007." << /endl;

diary.close();

system("pause");
return 0;

}

Program Output:
15th Exam Object Oriented Programming
16th - 17th TOPS (Training for Palestine Trainers)
18th - 21st (or 22nd? xsure) Biro Tata Negara a.k.a. BTN
22nd MISI '07 for Palestine talk (if BTN finishes on 21st)
22nd - 24th KONSIS
...
30th Ahmad & Kak Nadia's reception in Bukit Antarabangsa

hahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
paham tak coding kat atas tu?

---------------------------------------------

tak pecaye???
ni output dye -__-" yg dlm window colour hitam



"high thoughts must have high language" - Aristophanes

8 comments:

sidQi said...

hah coding hape tuh? diary june 07 ek? huhuhu.. mana outputnye? yg kat bawah tu ke? tp xkan la kut.. uhu -_-"

B+a+i+e+L said...

hihi...

ana paling tak suka tgok Coding2 ni..
teringat masa belajar C++ dulu..

pening jugak kepala den...'
tapi actually best benda ni kalau minat kan...

yang pastinya..dhany dgn MOJA msti tak tahu kan pasal C++ ni...

law ada C++ ke????

hihi...

bai : suka kutuk budak Law...hihi

Nihlah Johari said...

hahahaha!!!!!!!!!!!!!
rupe2nye ade geng!!
^__^"
snanye ana tak knal pun Bai ^__^ hiks2x~ xpe2, nnt jmpe mase KONSIS yer.. tme kaseh kerana bkunjung ke blog yg x sberapa ni.. hehe..

Nihlah Johari said...

"high thoughts must have high language"

- Aristophanes

Anonymous said...

Sume cakap pasal CoDiNG tu..
Ana nak cakap pasal bnd lain lah..

Huuu..Complicatednye coding-coding tuu.

Haaaaahaha..
terpaksa cakap pasal coding tu jugak.

-nisa Ali-

B+a+i+e+L said...

haha!!

ana tak pi konsis tahun ni...
cukup lah 3 tahun berturut pi konsis...

takpe ada prgm nasional nanti ana mai ar...
takpun join PERKASA nasional tahun ni...ha!!


bai : dah nak hijerah ke perlis...

[ Nazihah ] said...

Haha Coding..best..best..
tapi biler dapat out yg betul lagi best.

mujahid said...

wei bai!!
bley plak ana tak perasan ade name ana kat situ..C++ ana falafil kot tapi action script untuk macromedia flashMX boleh la nak buat BAI terUJA..haha

p/s:
siap la BAI