Saturday, June 02, 2007

nikah al-mubarak!!!

~ 2 June 2007 ~






Endless prayers for my eldest Bro & his wife
Ahmad & Nadia Azahana
semoga bahagia selamanya
^__^

note:
reception in Bukit Antarabangsa will be on 30th June
all are cordially invited
* invitation card belum distribute! *

6 comments:

Mun yng comel lagi baik hati... kah3 said...

I knew it yesterday(ye ke?) Then, I forgot about it since there was sumthing else going on. Mianhe!!

My sis broke the news. Huhu, akhirnya!!! Ingatkn x buat kat ur house... neways.. Congrats on getting a new sis. Lg 2 step nnt sampai ur turn plak...

hehehe...

(ari2 kak syida ade tanye sape la plak nye turn after sakinah...hihihi... lame la x sakat cik niklah ni..;)

peace out!!

Awwaab said...

la... nadia? he he he...

kirim salam ek pada kakak baru awak tu.. lama tak jumpa dia.

tapi... bukan nadia tu batch yusuf ke? satu batch jadi kakak ipar.. aih! tak pelik tapi cam kekok gak ler. ha ha! :D

sidQi said...

herm..

"when you marry a person, you are not marrying that person only, but you marry the whole family of his/her" -indian proverb

sidQi said...

kem salam kat Abg Ahmad.. insyaALLAH kalo ana ada area KL 30jun nnt.. ana pegi walimah tu ye insyaALLAH :)

Anonymous said...

nela tahniah kat abg awk n kakak ipar awak yg baru.. alhamdulillah, bertambah lagi ahli family yg dah sedia besar tu... :)

take care
-ili :)

K Aisyah Z said...

salam nihlah, nak datang reception derang 30 jun ni... please send invitation kat my emel i_sya_z@yahoo.com ana dah balik malaysia time tu insyaallah.. jzkk