Saturday, October 28, 2006

some pics

my Rich Chocolate Cake - iftar kat rumah Ust Maszlee @ Ustzh Hamidah (",)
6th October 2006 - ustzh masak nasi maqlubah yg sgt sedap!!! arigatou!
recipe -->
Chocolate Cake Recipe (please scroll ur mouse over n click)

Ketupat oh Ketupat!~ hehehe
ade jugak orang tak pecaye yg kitorang anyam ketupat sendiri utk raya... utk pengetahuan umum, ini adalah aktiviti tetap beberapa hari sblm Hari Raya Eidul-Fitr dan juga Eidul-Adha; ianya akan disertai oleh semua lapisan umur, dari ibu bapa yg sibuk bekerja sehinggalah adik-adik yg belajar di sekolah rendah...
Tahun ni, buat 150++ ketupat jer...

my usrah girls for this sem... (dua orang tak datang)
Ja ne--- see you guys in Gombak insyaAllah,,, jangan ponteng-ponteng usrah, terus istiqamah dalam memperbaiki diri dan orang sekeliling...
yg pegi Kuantan tu jage diri baik-baik tau!
Nice to know and be with you guys!
ukhuwwah fillah tidak akan musnah walaupun ombak walau badai mendesah
tautan erat tak mungkin patah, dengan ismuLlah kita berbai'ah

No comments: