Wednesday, May 20, 2009

of 'bekam'~

get those stinkin' blood out of my head!

it's waaaay much better alternative than killing all the pain receptors in my head.

alhamdulillah since i got for my head something new last two weeks, i.e. a couple of 'bekam'-s on my temples i had not had any terrible migraines! ^__^ only twice which lasted less than 12 hours!
so i shall do it again next time balik JB!~
walaupun sakit sikit when that stuff suck out the dirty clot of blood as big as a normal-sized recently-fed pacat - yes, pacat! - out of my head but it is still much better than some 'torture' machine and countless tablets of supplements everyday.

i'll post d pic of d clot of blood next time. lupa pulak nak amik gambar tu dari ext hdd..

5 comments:

Ahealth said...

Hi Nihlah

Well done! Get the "bloody toxins" out of the body and let lete your body heal itself naturally!!

We are also very interested in Bekam / Hijama, so much so that we have a blog for it: www.ahealth.co.uk

Maybe you can do a guest-post there soon and share your experience on how it helps treat migraine.

Thanks

Shuaib
www.ahealth.co.uk

maryam abu ahmad said...

bekam memang best. dah lama tak bekam.. :D

pakcik lab said...

waaa.. buat katne? nak terai gak wat bekam lintah.. slalu wat yg cup tu jer.. mahai tak?

Nihlah Johari said...

hehe.. wat kat umah mertua FOC je :D kat tmn melawati ade tempat bekam, harga kne tanya kat mek maryam yg bagi komen lg satu tu ^__^ tp bekam lintah tak tau la mane nak cari O__o"

Ain Hassan said...

assalamualaikum nihlah..

saya ain ni dari singapore. insya allah saya akan buka klinik bekam kat Johore.

Alhamdulillah la kamu dah prnh dibekam. tak nak dibekam lagi ke?

by the way.. sign up la kat network saya ni: http://alhijamahhelpsyoucure.ning.com ..ni khusus untuk mereka yg da prh dibekam atau prnh membekam.

saya nak kumpulkan orang2 tu biar bole share pengalaman supaya ramai bole mempercayai & pandai soal bekam, insya allah.

JOIN EH. http://alhijamahhelpsyoucure.ning.com

reply me: zimmer429@hotmail.com