Tuesday, January 02, 2007

Waterfall!!! MUST GO!!! ~

This's my second "holiday with family" in December 2006.

Date: 30th December 2006 (the day before Eid al-Adha)
Place: Hulu Langat (tak ingat batu berapa, but it's kinda kat ceruk-ceruk dunia gak.. ^__^)
Time In: 0955 hrs, Time Out: 1635 hrs.
Hiking to the waterfall took us 1 hour and 15 minutes, it took us the same duration for the return journey.

Halfway??? Not yet!!! ** resting... **

This is halfway through the hike...
can you see that huge centipede beside the 500ml water bottle?

FINALLY!!!

Hey? What are you both trying to do???
++ climb the rock ++ get under the waterfall ++

do you think these pics are fake??
no, no, no... it's the super-camera ^__^
advertisement:
want a professional photographer for any occasion?
call Mr. Ahmad at 012-3285772

That's me stepping on a huge stone.
The deepest base is 2-meters underwater
(of course above sea level hehe..)

Shower time!!!
hehehh... ^__^
Ehem ehem...
Kak Wan Maryam, bila nak gi sungai ni???
Takde blaja kat situ, takyah bawak buku... bawak barbeque set je ^__^
aisey, baru prasan takde gamba BBQ. takpe la, BBQ dah slalu tengok kan? ngeheh~

4 comments:

Wan Maryam said...

ahakss.. apehal la ramai orang seru akhir-akhir ni... ok kumpul agenda. Takde orang nak join kita buat dua + tim.. bleh? pastu tayang gamba banyak2. hehe... kita kasi mujahid jealous!!

Nihlah Johari said...

hehehe... nnt kang ikhwah buat activities yg lagi best kang kite plak yg jealous.. huhu.. tau le diorang tu..

Wan Maryam said...

ye ke? hehe... satu benda je yang derang tak dapat kalau kita buat jugak. Tau apa? Ukhuwah antara akhawat... Tak dapat gi tepi sungai pon tak pelah... nanti kita bincang tempat yang sangat best tu.. hehe

Nihlah Johari said...

hehehe.. mnarik! hehe :)