Sunday, December 20, 2009

sapu habuk...

permulaan sem yang sangat busy dan penat! -__-" mungkin lepas ni kena consider betul-betul kalau nak spend the whole school holiday - yes the WHOLE school holiday dgn melancong..

khamis ni ada special exam Computer Security.. Decision Science punya belum tau bila lagi, esok kena call Econs utk confirmkan.. mujahid punya exam pulak next week.. memang kena pulun study lah minggu ni..
harap2 dapat perform dgn baik utk special exam ni supaya pointer dapat naik.. ameen~

gambar di UK yang sekarang dah snow.. tapi kitorang sempat jakun dengan ice frost je..
- Durham at minus 2 degrees celcius -


dah rindu kat Harith jugak.. baik je tuan rumah kecik ni masa kitorang serbu rumah dia.. hehe.. TQ so much to Zaid & Kak Manihah sbb melayan kitorang dgn sangat sangat baik sepanjang jaulah ke sana!!
- satu2nya gambar yg sempat snap masa 'che awang' ni senyum -

gambar2 bercuti di UK & Jogjakarta akan dikongsikan selepas exam @ PKN kot.. harap yg dah tertanya-tanya tu dapat bersabar ye :)

3 comments:

[ Nazihah ] said...

All the best for your exam sis..Semoga Allah mempermudahkan semuanya

MARDYAH & AIN said...

All the best 4 ur exam, semoga dapat yg terbaik =)

Zaid said...

eh eh anak sapo tu? harith pon rindu 'ammu & khalah die...dan bakal kawan baru dia bulan mac nnt hehe.