Thursday, August 14, 2008

it's MY turn >__<*

alhamdulillah, haritu tak pengsan bila kena go on air =P
13 August 2008
11:15 - 11:45 a.m.
IKIM.fm

dah sakit perut, tangan sejuk sgt, rase macam menggigil satu badan.. hahaha..
pastu ada la kata-kata semangat dari Pakcik Zairul, Makcik Azian ngan Moja..

"ape nak takutnye, orang tak nampak pun" huhu.. still...... the idea of the whole country listening to what you say is like ----- *i don't know what words can describe** -__-"

"JIHAD KITA PEGI STUDIO JE"
huhu.. those words actually gave me the courage to go on confidently walaupun nervous cam ape je snanye.. ye lah, nak cakap pasal Palestin, kalau jihad pegi cakap dalam radio IKIM.fm pun tak berani, don't dream to go further to liberate Palestine or even be a good da'ie la..

gambar kat luar konti, about 10 minutes before..

we're ON AIR ^__^
istilah yg digunakan oleh aktivis JKPA:
"nak belajar berenang, kena baling dalam sungai"


speakers of the year =P
mewakili JIM, PACE & KARISMA
(Persatuan Jamaah Islah Malaysia @ Palestine Centre of Excellence
@ Kelab Rakan Siswa Islah Malaysia)

'aftermath' pic
*setelah berperang dgn nervousness dalam diri*


okie, since this is my very first time, i'll appreciate any comments from everyone who heard us on that day.. =P
komen yg membangun yeh! heheh..

5 comments:

A Peacemaker said...

salam n peace to u..
wah..hebatnya...
free palestine....
wak ni adik yusuf johari kan..?

sidqi said...

anisah texted me dat moment "dgr ikim x?"

i was in the clas..

kua klas tros msg anisah "nape?"

dia balas "NELA WAS ON AIR"

waah ana jeles.. huk huk..

tahniah then :)

Ukhti Syahid said...

Salam kak nihlah..
Mabruk atas usaha promotion F2F di IKIM..seronok dgr pagi tu..hehe..

HambaAllah Yang Memakmurkan said...

mantap nela! anti lebih cool dari moja. Haha. jgn mara moja!!

ProfHussaini said...

hahaha