Saturday, August 16, 2008

engineering sports carnival `08

Engineering Sports Carnival
14 August 2008
Table Tennis - Semi Final

pertarungan sengit antara
double female players
ECE vs. MCT



video

video details: (dah siap tulis ni baru tau tak dapat upload)
- game yg menentukan sape masuk final
- majoriti penyokong yg berdiri di tepi ialah penyokong MCT
- penyokong ECE dalam 7-8 orang je
- Wak yg pakai baju merah itu sangat-SANGAT kecoh >__<*
- video saat-saat kemenangan ECE ^__^

patutnye main 3 round je, tapi sbb pertarungan sengit dapat 5 round

1st round ECE wins
2nd round MCT wins
3rd round MCT wins
4th round ECE wins
5th round ECE wins 11-9

other ECE players:
- ECE brothers menang 2 out of 3 games ;)

----- ***** -----

semalam 15th August final

main jugak walaupun semua tau players BTE semua gempak2 huhu...
dengan harapan at least tak kalah teruk -__-"

tapi ECE kalah 5-0 !!! X|
single male (x2) + double male + single female + double female
semua kalah ngan BTE..
wuwuwuwuu...
jadi kitorang ECE menang silver medal aje lah..
medal lom dapat lagi ;)

ECE - electrical & computer engineering
MCT - mechatronics engineering
BTE - biotechnology engineering

utk yg tak mengikuti perkembangan yg tak dihebahkan :P
- first game lawan First Year
- second game lawan MME (manufacturing + material engineering)


~Paan & Me~
* last year pun dapat silver *


oh, jutaan terima kasih kepada para penyokong setia yg sentiasa memberi semangat pada kami..
hehe.. kami sangat menghargai kehadiran anda =P

No comments: