Sunday, January 20, 2008

walimah SafFrah ^__^


19 Januari 2007
walimah Safwan & Afrah
"Saffrah"

sebelum akad~

so sweet!!!! ^__^ hehehee...





pengantin baru yg sgt comel..

sign wakil KARISMA International utk AbgNgah kitorang hehe~

singgah rumah Farhah yg sentiasa terbuka..
alhamdulillah!!!

langit di tepi pantai yg cantik ^__^ subhanallah~


haaa... sape nak tau kitorang makan brape kali 19 haribulan @ 10 muharram nih.. huhu.. patutnya digalakkan berpuasa.. tapi kira2, rupa2nya makan 8 meals!!
kat r&r b4 subuh, b4 akad rumah pakcik tim&kwm, lepas akad kat rumah pengantin, lunch satey rumah syahir, lunch nasi minyak kat rumah pengantin lagi, tea break rumah farhah, pre-dinner tepi pantai, dinner rumah tim.. malam tu ramai sakit perut huhu... ye lah, dah pegi rumah orang kena jamu, takkan tak makan plak kan.. -__-"

pape pun, jaulah ke Kelantan sgt best!
lagi2 ada supir baru yg bawak pregio tuh dgn sgt selesa~ hehehe ^__^ Auzan jgn kecik ati ye.. everyone deserves some credits hehe..

dan misi utama ke Kelantan juga telah dijayakan~
tengok Safwan & Afrah akad nikah ^__^
semoga Allah memberkati mereka sehingga ke syurga..

5 comments:

Anonymous said...

regarding the 'saffrah'

rasanya tak boleh gabungkan nama macamtu. betul tak?

Nur Kauthar said...

Gembiranya dapat tengok walimah afrah~Alhamdulillah, dah selamat dah pun. Kalau nt jumpa dia lagi, tolong kirimkan salam ana...sob2~sedih xdapat gi~

Maryam Abu Ahmad said...

wow! isu gabung nama... as well makna baik atau tiada maksud, takde pape kan? lagipun safratun ialah alas.. org kelate sebut sproh..

mohani said...

omg she was my classmate kat al-amin dulu ... hahahah... tak caye dah hitched. congrats.

HambaAllah Yang Memakmurkan said...

thanx. nice pictures taken!