Monday, November 19, 2007

huhu lesenku...

You Failed Your Driver's Test

You only got 1/10 correct.
If you have a driver's license, it needs to be revoked!

haha.. memang ade rasa nak tegolek!! takde la expect dapat sampai 1/10 kan.. XD ni pasal jawab ikut perangai, bukan ikut pengetahuan.. takpe takpe, lesen saya mmg diperlukan oleh diri sendiri dan juga orang lain.. jadi, tak boleh tarik balik XP

4 comments:

Maryam Abu Ahmad said...

hekhek.. ingatkan WM je teruk...tapi rasanya buleh terbalikkan kot since all the question guna US rule.. of coz la kan, alirannya berbeza dengan Malaya. I got 2/10! teruk, teruk.. tapi berjaya gak drive dari UIA ke kaki gunung nuang.. he he... 2 times within 3 days. ;)

WF said...

aaa, kite baru admire nga awk leh bwk pregio~ hehe

Aneesah said...

Hey, I got 7/10! XD Tapi confuse jugaklah 'cause the speed's in miles and diorang drive on-the-wrong-side-of-the-road sume tu. :T

But 70%, alright lah! ;) *for somebody who doesn't really drive anything but a tiny picanto once in a while...*

Nihlah Johari said...

hehehe... itu jawapan ikut perangai, memang boleh jadi la dpt 1/10..
orang yg drive kereta hampir tiap2 hari je yg blaja utk bawak keter ikut kpale sendiri.. tul tak?

kalo suruh sit computer test balik pun nsyaAllah akan pass la.. =P