Monday, March 30, 2009

picnic with my usrah-mates

hihi.. nampaknye adik beradik yg lain belum update blog pasal rehlah haritu kecuali cik timie yg menyambung entri sedih percumanye yg lepas.. **huhu gomenne timie, i really didn't realize my mistake!**

alhamdulillah, AKHIRNYA, setelah merancang dari tahun lepas atau beberapa tahun lepas lagi tapi asyik tak jadi, pada 28 Mac 2009 my beloved usrah-mates and i went for a picnic ^__^ patutnya nak pegi laut & overnight, tapi disebabkan final exam yg sangat dekat - ade yg ade paper 1st April! - kami membuat keputusan utk mandi sungai & BBQ separuh hari je..

nevertheless, it was truly a memorable experience!! subhanallah!!

bbq ayam, sausage & kentang bakar nyum nyum!~
tapi nampak cam hangus je tu... ^^,

Asma` & Yusra antara yg paling awal
terjun ke dalam sungai selepas Cik Timie~

cool and refreshing!!!

bergambar bersama souvenir rehlah:
lukisan character masing-masing oleh Yasashi Yusra ^__^
semua orang jadi ayu dlm lukisan LOL XD

*hehe mesti Asma` bising nnt gambar dye takde dlm ni sbb jadi photographer*

rantai ukhuwwah yg diikat dengan kasih sayang, usik-mengusik
dan ketaatan kepada ameerah k-uia hehe


pics taken by me, Asma` and Timie ^__^
tapi ade label iN junior photography saje je takpe kan?

3 comments:

WF:ciktim said...

heh. kalo tim yg kecoh dulu tak jadi silap2 paham ni..
people changed.
terima kasih ya!!

[ Nazihah ] said...

Waa SUNGAI & AIR SUNGAI & BATU SUNGAI..Macam ku kenal mereka-mereka ini.B.E.S.T.N.Y.A!!

Kak Cik said...

NELAAAAAA!!!!!!

Jeles + Rindu + nak jumpa korg....

usrah kat sini...ngan org dah keje la.. mindset lain btol...