Friday, September 28, 2007

Let's Fast 2 Fund!!!

Di manakah kita dikala
saudara-saudara kita di Palestin memerlukan kita???

sibuk membeli-belah untuk Hari Raya ???

jgn lupa untuk
sertai Kempen "Fast 2 Fund"

RM 100 seorang untuk Palestin


??? berapa banyak yang sudah dikumpul ???

kita masih belum terlambat!!!
Saat penyerahan kian hampir!!!

tarikh akhir penyerahan RM100 : 9 Oktober 2007

jangan sesekali lupa!
AL-QUDS MEMANGGIL KITA!!!
Mereka memerlukan bantuan kita!!!


More info:

http://www.jim.org.my/fast2fund/


Untuk tujuan bank in, sila masukkan ke akaun:
Pertubuhan Jamaah Islah Malaysia
Bank Islam Malaysia Berhad (BIMB) - No. Akaun: 1211 301000 5797
Maybank - No. Akaun 5622 0960 8847

Borang hendaklah dikembalikan kepada:
Sekretariat “FAST TO FUND”
Pertubuhan Jamaah Islah Malaysia (JIM) Lot 300.2, Lorong Selangor, Pusat Bandar Melawati, 53100 Kuala Lumpur
Tel: 03-4108 9669 (Cik Ee Azeani)
Faks: 03-4107 1754
E-mel: fast2fund.palestin@gmail.com

Ramadhan hanya tinggal 12 hari lagi!
*** selamat menggandakan ibadah!!! ***

4 comments:

mujahid said...

huhu banyak kenagan la buat menatang ni ngan pak mus n kak Ee..hehe cam kelaka plak banner comel tu..cm n Inch~

Maryam Abu Ahmad said...

ya! ya! balik2 alhamdulillah ada rezeki menunggu... takle gastrik.

apa pun... kenangan terindah... kul 4pm-12am. dasat!

sidQi said...

rasa sangat bangga melihat poster Fast 2 Fund berkumandang di International Islamic Fair 2007 PWTC, kerana amat tahu siapa yg ikhlas menyempurnakannya..

DIA lah sebaik² pemberi balasan :)

Nihlah Johari said...

NJ to muja:
huhu... mmg klaka XD tiap2 kali teringat mesti sengih/gelak sorang2 huhu... siap 3 orang ukur 2-3 kali XD

NJ to WM:
hehe... XD yg sgt2 klaka tu rahsia antarabangsa @ gurauan semata-mata tau...

NJ to sidq:
mane de poster bkumandang la akhi ^_^ terpampang suda.. hehe.. thanks bro, Let's Fast 2 Fund!