Thursday, October 23, 2008

finally!!!~

salam`alayk~

afwan kepada para pengunjung yang terus terbatuk-batuk melawat blog yang berhabuk ni..
sejak sebelum walimah haritu memang teramat sangat busy nye... sampai kan dah pasang niat nak buat 'final entry while being single' pun tak terjadi...

sekarang--- he he~ dah berapa hari nak final exam baru la nak update O__o*
sebenarnya esok ada 2 assignment + 1 project kena hantar~ hwaaaaaaa~ tapi curi2 update blog kejap sementara bayang-bayang baru pegi solat kat masjid hehe~

alhamdulillah bayang-bayang baru saya sangat sAngAt SANGAT baik ^__^

sorry to AO sbb tak dapat cari gambar yg umur lebih kurang sebaya gambar kat blog nta.. ana ade cari gak tapi yg ade time masa boleh merangkak-- pastu dah boleh jalan dahh.. tapi yg confirm nye, mmg jauh beza la dari rupa AO hehehe =P

thanks to all for your wishes and prayers.
barakallahu fiikum..
** untuk yg belum kawin, semoga kawin cepat juga.. ^__^ **

ok lah, jap lagi nak gi usrah. hehe

utk yg nak tengok gambar walimah~ (saya sendiri tak sempat tengok semua & tak sempat update semua) boleh lawat blog baru...

Langkah Bermula + Epilog Pejuang
= LANGKAH PEJUANG


hee~ take care everyone!
rumah ni akan sapu jugak, cuma lagi selalu sapu rumah baru kot =P hehehe~

2 comments:

faizah said...

salam.tahniah buat nihlah & mujahid. moga dirahmati Allah, ameen.

HambaAllah Yang Memakmurkan said...

finally..takpelah takde gamba nak wat cane..

thanx nyway